російські загарбники у понеділок понад 80 раз обстріляли Сумщину – ОВА

російські загарбники у понеділок понад 80 раз обстріляли Сумщину – ОВА

Укрінформ
російські військові 5 грудня завдали 84 удари по Сумській області.

Про це у телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

Під обстрілами були п’ять громад, уточнив він.

«Шалигинська громада: по одному з прикордонних сіл росіяни вдарили двічі. Випустили 15 снарядів зі ствольної артилерії, а згодом ще 22 снаряди з РСЗВ. «Прильоти» були по чоловічому монастирю. Пошкоджена адмінбудівля і господарчі споруди. Від осколкових поранень загинула худоба в господарстві монастиря», – написав Живицький.

Читайте також: Загарбники за добу тричі обстріляли прикордоння Сумщини - випустили 12 снарядів

Краснопільську громаду, за його словами, війська РФ обстріляли з мінометів 80 мм калібру, було 16 «прильотів», руйнувань немає.

«Білопільська громада: був мінометний обстріл прикордонного села. Розірвалися вісім мін, які і пошкодили гараж, трактор, три легкові автомобілі психоневрологічного інтернату. По Миропільській громаді росіяни вели мінометний обстріл (15 «приходів»). Без пошкоджень. Есманьська громада: було вісім «прильотів» з артилерії з території Росії. Без постраждалих», – повідомив Живицький.

Читайте також: російська армія протягом дня завдала більше 60 ударів по Сумщині

Як повідомляв Укрінформ, 3 грудня російські війська обстрілювали Есманьську та Глухівську громади Сумської області із мінометів і ствольної артилерії. Пошкоджень від ворожого вогню зазнали будівлі місцевого підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-