Подоляк відповів медведєву: СІЗО Ялти - чудове місце для утримання злочинців рф перед трибуналом

Подоляк відповів медведєву: СІЗО Ялти - чудове місце для утримання злочинців рф перед трибуналом

Укрінформ
Слідчий ізолятор міста Ялта у визволеному Криму стане чудовим місцем для утримання російських воєнних злочинців перед спеціальним трибуналом.

Таку думку радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк оприлюднив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Слідчий ізолятор міста Ялта – чудове місце для утримання російських воєнних злочинців перед спеціальним трибуналом. Що почалося в Криму, має там і закінчитися. Немає іншого шляху змусити клептоманів поважати міжнародне право, як суд у місці, де була заснована сучасна ООН», - написав Подоляк.

Раніше радник глави ОП Михайло Подоляк заявив, що через шість місяців поїде на набережну Ялти і розповість про вільний Крим.

Читайте також: Подоляк окреслив перспективи у разі програшу рф

Пізніше заступник голови Ради безпеки рф дмитро медведєв почав погрожувати у відповідь на таку заяву. "Українські курці продовжують мріяти про прямі відеовключення з Ялти та інших місць. Можна організувати таке. Прямо з СІЗО в Криму. Хоча найбільш просунутим вдасться організувати сеанс зв'язку з "Лефортово", - написав він у Твіттері.

Як повідомлялося, глава військової розвідки України Кирило Буданов заявляв, що звільнення Криму буде "не влітку, а до кінця весни, можливо, трішки раніше".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-