росіяни намагаються прорватися до Авдіївки й Бахмута: Денисенко каже, що «йдуть по трупах своїх»

росіяни намагаються прорватися до Авдіївки й Бахмута: Денисенко каже, що «йдуть по трупах своїх»

Укрінформ
Найтяжчі бої наразі йдуть у Донецькій області – росіяни там рухаються по трупах своїх військових, намагаючись прорватися до Авдіївки й Бахмута.

Про це у телемарафоні поінформував радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

«Найтяжча ситуація, і це вже останні місяці, - на Донеччині. Це перш за все – у районі Бахмута й Авдіївки. Там відбуваються найтяжчі бої. росіяни просто устеляють своїми трупами цю землю, просто рухаються по цих трупах, щоб спробувати прорватися до Авдіївки й Бахмута», - сказав він.

Відповідаючи на питання, скільки туди вже стягнули російських військових, Денисенко уточнив, що у нього немає щодо цього абсолютної цифри.

Читайте також: На півдні ЗСУ вразили військовий об’єкт ворога

«Але вже зараз стає зрозумілим, що вони (росіяни – ред.) різко збільшують свої угруповання саме на напрямках Авдіївки й Бахмута. І не жаліючи людей і техніки, нічого – вони кидають усе туди, щоб показати своєму виборцю хоч що-небудь, хоч якесь просування», - поінформував радник міністра.

Відповідаючи на питання, коли чекати від росіян нового масованого ракетного обстрілу, він заявив, що всі попередні тижні ми бачили, що для підготовки подібного масованого ракетного удару росіянам потрібно в середньому від 7 до 14 днів.

«Тому в принципі, починаючи з сьогоднішнього дня, на жаль, маємо бути готові до того, що у будь-який момент росіяни можуть розпочати цю масовану атаку. А коли це буде – завтра, післязавтра, - я думаю, що відповісти на це питання навряд чи можливо», - сказав Денисенко.

Читайте також: Прикордонники знищили протитанковий ракетний комплекс рф

Радник глави МВС вважає, що не потрібно в жодному разі нехтувати правилами безпеки. З іншого боку, громадянам потрібно тримати зарядженими свої павербанки і зробити запаси води.

Як повідомлялося, єгері Десантно-штурмових військ ЗСУ знищили росіян в районі Бахмута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-