Зв’язок, відновлення енергетики і «пункти незламності»: Зеленський провів засідання Ставки

Зв’язок, відновлення енергетики і «пункти незламності»: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у середу провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача щодо наслідків російських ракетних ударів та ситуації на фронті.

Про це повідомляє пресслужба Глави держави, передає Укрінформ.

“Учасники проаналізували інформацію щодо характеру ушкоджень, завданих нещодавніми російськими ракетними ударами, та розглянули перебіг ліквідації наслідків цих терористичних атак. Також було обговорено посилення захисту об'єктів критичної інфраструктури та підвищення ефективності роботи протиповітряної оборони України”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, члени Ставки розглянули прогнози щодо розвитку оперативної ситуації на фронті з урахуванням змін на південному напрямку.

Читайте також: Єгері 71-ї бригади знищили російських загарбників та зайняли позицію в районі Бахмута

За даними ОП, були ухвалені рішення в контексті подальшої деокупації українських територій.

Окремо було проаналізовано темпи та обсяги ремонту техніки й озброєння та забезпечення війська всім необхідним для проходження зимового періоду.

Читайте також: На півдні ЗСУ вразили військовий об’єкт ворога

Зазначається, що у засіданні взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, секретар РНБО Олексій Данілов, голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

До засідання Ставки також долучилися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, інші члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-