У Маріуполі росіяни облаштовують склад з боєприпасами за 100 метрів від школи — радник мера

У Маріуполі росіяни облаштовують склад з боєприпасами за 100 метрів від школи — радник мера

Укрінформ
У центрі тимчасово захопленого російськими військами Маріуполя, на території знищеного Центрального ринку, загарбники почали облаштовувати склад з боєкомплектів (БК).

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне фото.

«Окупанти почали облаштовувати склад з БК на території знищеного Центрального ринку. В самому центрі міста. За 100 метрів від школи 65, яку самі використовують як головну піар-точку. Прикритись цивільними. Ніколи такого не було і от знову», - написав Андрющенко.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Багатьом людям ніде жити, вони продовжують жити у підвалах пошкоджених будинків, деякі навіть живуть у наметах.

Читайте також: У Маріуполі загарбники зносять будинки в історичній частині міста

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста». Маріуполь перетворився на військово-логістичний хаб російської армії.

Фото: Петро Андрющенко, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-