На півдні ЗСУ вразили військовий об’єкт ворога

На півдні ЗСУ вразили військовий об’єкт ворога

Укрінформ
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України Півдня за добу уразили чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також один інший важливий військовий об’єкт ворога.

Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь", передає Укрінформ

Командування повідомило, що противник продовжує зазнавати значних втрат. Підтверджено ураження об’єкта російських загарбників в районі населеного пункту Енергодар.

Крім того, 26 листопада були знищені шість одиниць військової техніки різного типу та поранені близько 30 військовослужбовців. Кількість загиблих окупантів уточнюється.

Читайте також: ЗСУ за добу уразили чотири райони зосередження ворога

Зафіксовано близько 30 одиниць пошкодженої військової техніки противника на ремонті в населеному пункті Гола Пристань Херсонської області.

З метою дискредитації Сил оборони, російські окупанти обстрілюють населені пункти, перекладаючи відповідальність на Збройні Сили України. Крім того, ворог поширює дезінформацію, що громадян України зі звільнених територій затримують українські військові для збільшення обмінного фонду, звинувачуючи їх у співпраці з окупантами.

Читайте також: Загарбники вивезли з Нової Каховки всіх колаборантів - Центр спротиву

На Криворізькому та Херсонському напрямках окупанти в позиційній обороні. Не припиняють артилерійських обстрілів підрозділів наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, зокрема міста Херсон.

Як повідомлялось, ЗСУ ліквідували вже близько 87 900 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-