В Україні прогнозують мокрий сніг, дощ і туман

В Україні прогнозують мокрий сніг, дощ і туман

Погода
Укрінформ
У понеділок, 28 листопада, в Україні хмарно, у більшості північних і центральних областей невеликий мокрий сніг та дощ, подекуди налипання мокрого снігу; на решті території без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вночі та вранці у західних, північних та місцями центральних областях туман; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині вдень 3-8° тепла, у Криму до 11°.

У Києві та Київській області 28 листопада невеликий мокрий сніг та дощ (вночі місцями). Вночі та вранці туман; на дорогах подекуди ожеледиця. Температура у столиці вночі та вдень близько 0°; по області вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Впродовж 29-30 листопада в Україні, за прогнозами синоптиків, без істотних опадів, лише 29 листопада на Житомирщині, Хмельниччині, Вінниччині, вночі і у більшості північних, центральних областей та на Одещині, вдень і на Рівненщині, невеликий мокрий сніг та дощ. У західних та північних областях на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, на півдні та сході країни місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, у Карпатах, 29 листопада і у східній частині, 30 листопада на Лівобережжі вночі 3-8° морозу; вдень на півдні країни та Закарпатті 1-6° тепла, в Криму до 11°.

Читайте також: Комунальники готові до сьогоднішнього снігопаду в Києві - Кличко

У столичному регіоні 29-30 листопада без істотних опадів, лише вночі 29 листопада невеликий мокрий сніг та дощ. Температура у Києві вночі та вдень близько 0°; по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У перші два дні грудні в Україні буде без опадів, лише в Карпатах, на Закарпатті та Одещині 2 грудня місцями невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. Температура вночі 2-8° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла; на Закарпатті та крайньому півдні країни вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

В Києві 1-2 грудня без опадів. Температура вночі 4-6°, вдень 1-3° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-