Чубаров не виключає звільнення Криму без боїв на півострові

Чубаров не виключає звільнення Криму без боїв на півострові

Укрінформ
Просування ЗСУ в бік Кримського півострова може вплинути на внутрішні процеси у кремлі, коли в рф будуть змушені вивести війська з півострова.

Таку думку в інтерв'ю «Обозревателю» висловив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Якщо ЗСУ завтра перекриють коридор через суходіл, яким користуються російські окупанти, – через Чонгар, Мелітополь, Маріуполь до території рф, якщо буде звільнений Мелітополь, Бердянськ, українські війська підходитимуть до Криму, які процеси будуть відбуватися у військово-політичному керівництві росії, в оточенні путіна? Мені здається, якщо ці процеси будуть загрожувати росії як державі більшими нещастями з точки зору очільників кремля, аніж втрата Криму, якщо вони зможуть призвести до розпаду рф, ті, хто на той момент сидітимуть у кремлі, намагатимуться зберегти росію в існуючих кордонах. Для цього їм доведеться терміново виводити війська з окупованих українських територій. Я не виключаю, що звільнення Криму таким чином може відбутися без боїв», – зазначив Чубаров.

Читайте також: Кримчани розуміють, що неможливо жити в умовах російської окупації – Чубаров

Як повідомляв Укрінформ, Чубаров закликав росіян, які незаконно оселилися в тимчасово окупованому Криму, терміново залишити півострів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-