ЗСУ просуваються вперед: Резніков показав результати осіннього наступу

ЗСУ просуваються вперед: Резніков показав результати осіннього наступу

Карта
Укрінформ
Найкраща відповідь на будь-які «референдуми», «укази», «договори» та пафосні промови - це рух української армії вперед.

Таке написав міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці у Твіттері про результати осіннього наступу, додавши інтерактивну карту звільнених територій. 

«Осінній наступ української армії день за днем. Поки «російський парламент» п’яніє від марних спроб анексії, наші солдати продовжують рух вперед. Це найкраща відповідь на будь-які «референдуми», «укази», «договори» та пафосні промови», - написав Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, авіація ЗСУ протягом доби завдала понад 10 ударів по противнику, підтверджено ураження дев’яти районів зосередження озброєння, а також двох зенітно-ракетних комплексів армії рф. 

Читайте також: ЗСУ завдали ударів по пунктах розгортання зенітно-ракетних комплексів рф на Херсонщині

На Херсонському напрямку ворог зазнав значних втрат, переправляє поранених через Дніпро. Також Сили спеціальних операцій Збройних сил України повідомляють, що взяли під контроль Малу Олександрівку у Херсонській області.

Загарбники в окремих районах Півдня України здійснюють перегрупування, намагаються підтягувати резерви, а подекуди залишають позиції, аби відійти на безпечну відстань від контрнаступу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-