У звільненій Балаклійській громаді загарбники замінували кожен метр газопроводів

У звільненій Балаклійській громаді загарбники замінували кожен метр газопроводів

Фото
Укрінформ
У звільненій Балаклійській громаді Ізюмського району на Харківщині загарбники перед відступом замінували кожний метр газопроводів.

Про це повідомила в Фейсбуці пресслужба АТ «Харківгаз», передає Укрінформ.

«Рашисти замінували кожен метр газопроводів у Балаклійській ОТГ. Фахівці розпочали обстеження газопроводів середнього тиску в селі Червона Гусарівка. Діагностика проводиться після перевірки трас розташування газових мереж саперами ДСНС. Для обстеження перших 100 метрів газогону довелось знешкодити 104 міни», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Президент призначив керівників 13 військових адміністрацій на Харківщині

Також роботи ведуться в інших звільнених громадах. Зокрема, розмінування трас газопроводів високого тиску у Чкаловському Чугуївського району дозволило виявити місця розриву труб.

«Окупанти перебили газопровід високого тиску та замінували його для неможливості проведення ремонту», - зазначили в компанії.

Читайте також: На звільнених територіях Харківщини відновлюється надання медичних послуг

Як повідомлялося, на Харківщині до кінця року мають бути розміновані об’єкти енергопостачання та житлово-комунального господарства, навчальні та медичні заклади, близько 4 тис. км доріг, а також мають бути очищені території під лініями електропередачі та весь житловий фонд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-