ЗСУ завдали ударів по пунктах розгортання зенітно-ракетних комплексів рф на Херсонщині

ЗСУ завдали ударів по пунктах розгортання зенітно-ракетних комплексів рф на Херсонщині

Укрінформ
На півдні ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України виконали 190 вогневих завдань по позиціях ворога, авіація нанесла два удари по пунктах розгортання російських зенітно-ракетних комплексів.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування “Південь” повідомляє у Фейсбуці.

“Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони протягом ночі виконали понад 190 вогневих завдань по позиціях ворога та районах зосередження живої сили та техніки”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що українська авіація нанесла два удари по пунктах розгортання ворожих зенітно-ракетних комплексів в Каховському районі. Також підтверджено ліквідацію 11 росіян, міномета 120 калібру в Бериславському районі Херсонщини та безпілотного розвідника типу “Орлан-10” на Миколаївщині.

В ОК “Південь” нагадали, що вдень українські зенітники збили ще один “Орлан-10” на підльоті з моря до Очакова.

Поблизу узбережжя Криму у Чорному морі маневрує дев'ять ворожих кораблів та катерів. У готовності до застосування ракетного озброєння перебуває п’ять носіїв крилатих ракет типу “Калібр”, два з яких - підводні. Сумарний ракетний потенціал - 32 одиниці.

Читайте також: Морпіхи за добу знищили 13 російських військових та два танки

Як повідомлялося, в рамках міжнародних зобов’язань здійснюється забезпечення безпеки функціонування зернових коридорів. Вантажні операції та формування караванів відбувається згідно із графіком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-