Зеленський провів засідання Ставки, розглядали подальшу деокупацію

Зеленський провів засідання Ставки, розглядали подальшу деокупацію

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому розглянули питання стабілізації ситуації на нещодавно звільнених від росіян територіях, подальшої деокупації українських населених пунктів та боротьбу з новими видами озброєння ворога.

Про це Глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ранок почав із чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Представники розвідки, штабу ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський показав наслідки перебування росіян у Лимані

За його словами, серед інших важливих розглянутих питань – стабілізація на щойно деокупованих територіях, подальше звільнення наших земель, протидія новим видам зброї, яку почав використовувати агресор, та підготовка нашої армії до зимового періоду.

"Крок за кроком рухаємось до перемоги. Слава Україні!", - підкреслив Президент.

За даними пресслужби ОП, у засіданні Ставки взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник ГУР Кирило Буданов, міністри внутрішніх справ Денис Монастирський, інфраструктури Олександр Кубраков, очільники силових відомств і правоохоронних органів, секретар РНБО Олексій Данілов, керівник ОП Андрій Єрмак і його заступник Роман Машовець.

Читайте також: Під час засідання Ставки обговорили застосування рф іранських безпілотників - Президент

У режимі відеозв’язку до засідання долучилися командувач Сухопутних військ ЗСУ, командувач об’єднаного стратегічного угруповання військ «Хортиця» Олександр Сирський, командувач військ ОК «Захід» Сергій Літвінов, командувач військ ОК «Південь» Андрій Ковальчук та командувач об'єднаного стратегічного угруповання військ «Херсон» Олександр Тарнавський.

Як повідомлялося, за даними заступника керівника ОП Кирила Тимошенка, станом на 4 жовтня українські сили оборони загалом звільнили від російських загарбників 1534 населені пункти.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-