Загарбники вночі та вранці вели обстріли на Донецькому та Горлівському напрямках, є поранені

Загарбники вночі та вранці вели обстріли на Донецькому та Горлівському напрямках, є поранені

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники вночі та вранці вели обстріли на Донецькому та Горлівському напрямках, є поранені цивільні мешканці, пошкоджені житлові будинки.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі та вранці росіяни вели обстріли на Донецькому та Горлівському напрямках…На Горлівському напрямку потерпають Часовоярська, Бахмутська та Світлодарська громади. Часів Яр зазнав авіаудару — пошкоджено будинок, інформація про постраждалих не надходила. Вночі тривали обстріли Бахмута та Іванівського — 2 людини поранено, 2 будинки пошкоджено», - написав очільник області.

За його словами, на Донецькому напрямку під вогнем опинилась Авдіївка та села Очеретинської громади. В Авдіївці були поодинокі прильоти у старе місто, а зранку — масований артобстріл центру.

Також вночі росіяни обстріляли Карлівське водосховище на території Очеретинської громади. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Кириленко зазначив, що у Світлодарській громаді було гучно в Одрадівці та на станції Майорськ.

Він опублікував фотографії руйнувань та знову закликав усіх мешканців виїжджати з небезпечного регіону: «Від російських обстрілів щодня гинуть та зазнають поранень мирні жителі Донеччини. Залишатися в області — небезпечно! Евакуюйтесь вчасно!».

Читайте також: росіяни за добу обстріляли сім областей Українизведення ОВА

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхало понад 1,2 млн людей. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-