росіяни вночі поцілили у центр Миколаєва ракетою «Смерч», Кім показав наслідки

росіяни вночі поцілили у центр Миколаєва ракетою «Смерч», Кім показав наслідки

Відео
Укрінформ
Сьогодні вночі Миколаїв двічі зазнав потужних ворожих обстрілів. У самий центр міста прилетіла невисокоточна ракета типу “Смерч”.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

«Сьогодні вночі в самий центр міста прилетіла невисокоточна ракета типу “Смерч”. Це чистий терор мирного населення», - написав він.

На оприлюдненому Кімом відео видно наслідки руйнації на одній з центральних частин міста. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Також він повідомив у Телеграмі, що вночі Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів - орієнтовно о 01:04 та 04:02. Попередньо, з РСЗВ «Торнадо-С» ворог вдарив по різних районах міста. Наразі відомо про пошкодження низки цивільних об’єктів у центрі міста, зокрема житлових будинків, магазинів та мережі водопроводу. Також внаслідок обстрілу сталося руйнування складського приміщення з подальшим горінням. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Крім того, з 01:30 ворог завдавав артилерійських ударів по аквазоні Очакова. Постраждалих немає. О 7:15 у місті знову пролунав вибух. Детальна інформація з’ясовується.

О 4:04 зафіксовано ракетний обстріл с. Весняне Веснянської громади. Частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки, соціальну інфраструктуру, гаражі, автівки. Постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-