Українські військові роблять усе, аби стримати ворога на Донеччині - Зеленський

Українські військові роблять усе, аби стримати ворога на Донеччині - Зеленський

Укрінформ
На фронті особливо гостра ситуація на Донеччині і українські військові роблять усе, щоб стримати ворога на цьому напрямку.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні наприкінці 215-го дня повномасштабної війни, передає Укрінформ.

“Особливо гостра ситуація – на Донеччині. Робимо все, щоб стримати ворожу активність. Саме там зараз наша ціль номер один, оскільки й для окупантів Донбас - все ще ціль номер один”, - сказав Зеленський.

“Попри очевидну безглуздість війни для росії та втрату окупантами ініціативи командування російських військових все одно гонить їх на загибель. Постійні спроби російського наступу на Донеччині напевно увійдуть в історію воєн як одне з найбільш цинічних убивств своїх же солдатів. Коли бачимо це, коли бачимо ці наступи, ще раз переконуємось, що російська мобілізація – це відверте намагання дати командирам на місцях постійний потік "гарматного мʼяса". Іншого сенсу в російській мобілізації просто немає. Вони відчули, що прогрАють, і намагаються просто відтягнути цей момент, забезпечити хоч якусь активність на фронті, поставити хоч когось зі зброєю в руках замість загиблих”, - додав Президент.

Читайте також: Каховський міст і ППО ворога: на півдні ЗСУ виконали понад 140 вогневих завдань

На думку Зеленського, російське суспільство поки не усвідомлює усієї жорстокості російської ж влади стосовно свого ж народу.

Також він зазначив, що влада працює над забезпеченням українських воїнів зброєю та боєприпасами.

“Всі активні дії українських військових мають бути синхронізовані із застосуванням високоточної зброї. Це один з базових пріоритетів”, - підкреслив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-