ОП: У Балаклію повернули електропостачання, на черзі – Ізюм

ОП: У Балаклію повернули електропостачання, на черзі – Ізюм

Укрінформ
У нещодавно деокуповану від російських військ Балаклію на Харківщині повернули електропостачання, ведуться роботи з підключення Ізюма.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

“росіяни приносять розруху та вбивства, українці - відновлення та життя. Сьогодні Балаклія отримала електроенергію, далі до живлення під'єднуємо Ізюм”, - зазначив він.

Тимошенко підкреслив, що разом з електроенергією з'являються можливості для швидкого повернення адміністративних та банківських послуг, зможе ефективно працювати місцеве самоврядування та всі інші органи, які дотичні до утворення системи життєзабезпечення наших громадян.

“Врешті, люди зможуть жити просто комфортно, забувши про необхідність розпалювання багаття для приготування їжі чи обігріву. Цей підхід до життя радше звичний для російських глибинок, а не українських міст. Крок за кроком відновимо все, що з маніакальним бажанням руйнували росіяни”, - запевнив заступник керівника ОП.

Згодом Тимошенко оприлюднив подробиці.

“Балаклія. Після сьогоднішньої новини про відновлення електропостачання вже 11 000 споживачів отримали електроенергію. Це понад 77% мешканців звільненого міста”, - підкреслив він.

За цого словами, вже найближчим часом відновиться електропостачання у лікарні, поліклініці, центральній котельні, трьох школах, очисних спорудах та водозаборі.

“Працюємо далі, щоб 100% балаклійців, а це понад 14 200 людей, що пережили жахи окупації, отримали все необхідне. Повторюсь, росіяни приносять розруху та вбивства, українці - відновлення та життя”, - додав заступник керівника Офісу Президента.

Читайте також: Проблеми з медициною виявили в усіх звільнених громадах Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, під час масштабного контрнаступу ЗСУ у вересні звільнили міста Харківщини, зокрема Балаклію, Ізюм, Куп’янськ, Вовчанськ, селища Великий Бурлук і Дворічна, села у Дергачівській і Золочівській громадах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-