У російському Іжевську сталася стрілянина в школі - 15 загиблих, 11 з них - діти

У російському Іжевську сталася стрілянина в школі - 15 загиблих, 11 з них - діти

Оновлено
Укрінформ
У росії в адміністративному центрі республіки Удмуртія Іжевську сталася стрілянина у школі – 15 загиблих, серед них 11 дітей.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на портал "Медуза".

«Загинули 15 людей, зокрема 11 дітей, повідомив Слідчий комітет. Серед загиблих, згідно з більш ранніми повідомленнями, двоє охоронців та двоє вчителів. Постраждали 24 особи, зокрема 20 дітей. Деякі діти зазнали травм, вистрибнувши з вікон школи», - йдеться у повідомленні.

За даними ЗМІ, чоловік у чорному увірвався до школи №88 під час уроку, спочатку розстріляв охоронця, а потім пішов у клас та відкрив вогонь по дітях.

Судячи з фото з місця події, біля школи знаходиться поліція та росгвардія.

Повідомляється, що нападник застрелився. У Телеграм-каналі СК опублікували оперативне відео, на якому нібито показано його тіло: нападник одягнений повністю у чорне, на футболці намальовано червону свастику.

У слідчому комітеті стверджують, що нападник — 34-річний Артем Казанцев, уродженець Іжевська та випускник школи №88, де відкрив стрілянину.

Baza опублікувала два «кружечки», зняті школярами під час події; на них чути постріли.

Baza також опублікувала відео, зняте, мабуть, під час евакуації зі школи; на ньому видно, як рятувальник веде пораненого школяра, а поліцейські відганяють людей від школи.

Видання Mash повідомляє, що «діти рятувалися від куль, зістрибуючи із верхніх поверхів. Шість семирічних хлопців зараз знаходяться під опікою бригад швидкої допомоги. У двох із них тяжкі травми, у чотирьох – середні. Це або вогнепальні поранення або переломи після стрибків».

Читайте також: Чоловік влаштував стрілянину у Чорногорії: ЗМІ повідомляють про 11 загиблих

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-