росіяни обстріляли Миколаїв та громади області: пошкодили будинки, школу та підприємства

росіяни обстріляли Миколаїв та громади області: пошкодили будинки, школу та підприємства

Укрінформ
російські загарбники знову атакували Миколаїв та громади області - пошкоджено понад півтора десятки будинків, школу, промислове та сільськогосподарське підприємства.

Про це повідомляє пресслужба обласної адміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Зранку 26 вересня, близько 05:00, Миколаїв знову обстріляли. За попередньою інформацією, завдано удару по промисловій зоні на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 26 вересня з 04:50 ворог завдавав ударів по м. Очаків Очаківської громади. Близько 01:00 обстрілів зазнало с. Христофорівка Баштанської громади, внаслідок чого пошкоджено понад 15 будинків та школа.

Також вчора, 25 вересня, о 22:47 ворожі обстріли були в смт Березнегувате Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

25 вересня з 15:00 до 17:00 зафіксовано обстріли в с. Широке Широківської громади, внаслідок чого пошкоджень зазнали один двоповерховий житловий будинок та сільгосппідприємство. Також зранку 26 вересня, о 05:30, обстріли були поза межами населеного пункту. Постраждалих немає.

Читайте також: Обстріл Харківщини: за добу росіяни поранили шістьох людей

Як повідомлялося, на Миколаївщині понад 90 населених пунктів знаходяться без електропостачання, водопостачання та водовідведення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-