Мобілізованих у росії відправлять на передову з мінімальною підготовкою — британська розвідка

Мобілізованих у росії відправлять на передову з мінімальною підготовкою — британська розвідка

Укрінформ
Поспіх, з яким російська влада проводить мобілізацію власного населення для війни в Україні, свідчить про те, що більшість мобілізованих будуть кинуті на передову з мінімальною підготовкою.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Твіттері.

«На військові бази почали прибувати перші частини призваних за частковою мобілізацією в росії. Вже видано багато десятків тисяч призовних листів. Тепер росія зіткнеться з адміністративною та матеріально-технічною проблемою, щоб забезпечити навчання військ», - йдеться у повідомленні.

У Міноборони Британії зауважили, що на відміну від більшості західних армій, російські військові проводять початкову підготовку солдатів нижчого рівня в межах своїх призначених оперативних підрозділів, а не в спеціальних навчальних закладах.

Як правило, один батальйон у кожній російській бригаді залишається в гарнізоні, якщо інші два будуть розгорнуті, і може надати інструкторів для навчання новобранців. Однак на практиці росія нехтує цим правилом, розгортаючи всі три батальйони у зоні бойових дій в Україні, зазначили у міністерстві.

«Відсутність військових інструкторів і поспіх, з яким росія розпочала мобілізацію, свідчить про те, що багато призваних військ будуть розгорнуті на передовій з мінімальною відповідною підготовкою. Вони, ймовірно, постраждають від високого рівня виснаження», - заявили в британському МО.

Читайте також: Злочинна мобілізація у рф спрямована на знищення корінних народів - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що незалежно від того, скільки росіян будуть мобілізовані на війну, вона закінчиться перемогою України, оскільки «справа в якості, а не в кількості».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-