Австралія запровадить санкції ще проти 16 росіян і заборонить імпорт російського золота

Австралія запровадить санкції ще проти 16 росіян і заборонить імпорт російського золота

Укрінформ
Австралія має намір запровадити санкції ще проти 16 російських міністрів та олігархів і заборонити імпорт російського золота.

Про це заявив прем‘єр-міністр Австралії Ентоні Албаніз на спільному з Президентом Володимиром Зеленським брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми також будемо оголошувати додаткові фінансові санкції та заборону на подорожі для ще 16 російських міністрів та олігархів… Ми заборонимо імпорт російського золота, аби зменшити можливість росії фінансувати свою війну. Ми долучимося до Канади, Японії, США та Великої Британії у цих санкціях», - сказав Албаніз.

Читайте також: Австралія надасть Україні додатково $100 мільйонів військово-технічної допомоги – прем’єр

Він також оголосив про намір звільнити українські товари від ввізного мита, як це вже зробили деякі країни.

Як повідомлялося, уряд Австралії 1 липня запровадив обмежувальні заходи проти 16 росіян, серед яких коханка путіна, його родичі та три міністри. Йдеться, зокрема, про коханку путіна аліну кабаєву, племінника глави рф михайла путіна, його двоюрідних братів ігоря і романа путіних та брата колишнього зятя путіна кирила шамалова - юрія шамалова.

Читайте також: Прем‘єр Австралії відвідав Бучу, Гостомель та Ірпінь

Влада Австралії санкціонувала міністра сільського господарства дмитра патрушева, міністра транспорту віталія савельєва та міністра будівництва та ЖКГ ірека файзулліна.

США 28 червня заборонили імпортувати російське золото і ввели санкції проти підприємств російського ОПК. Заборона імпорту не стосується того російського золота, яке наразі перебуває за межами рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-