Стефанчук прибув до Швейцарії, щоб обговорити «план Маршалла» для України

Стефанчук прибув до Швейцарії, щоб обговорити «план Маршалла» для України

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук прибув до міста Лугано (Швейцарія), щоб обговорити План Маршалла для України з європейськими політиками.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

“Швейцарія, Лугано. Запускаємо процес відбудови України. Упевнений, це буде велике відновлення завдяки економічній допомозі наших друзів”, - зауважив Голова ВР.

Стефанчук висловив упевненість, що Україна матиме свій План Маршалла, і за цим планом український народ разом з усім світом відбудують все, що зруйнував агресор.

Голова ВР повідомив, що провів 62 зустрічі із європейськими політиками щодо необхідності надання Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі. “Завтра почнуться зустрічі щодо Плану Маршалла. Не збавлятиму обертів і в цьому напрямку”, - підкреслив Стефанчук.

Читайте також: У Кабміні розповіли, як складали план відновлення України, який представлять у Лугано

Як повідомлялося, 4-5 липня в Лугано відбудеться Конференція з питань відновлення України, де буде презентовано проєкт відповідного плану.

2 липня Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна представить у Швейцарії на спеціальній конференції національний погляд на відбудову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-