Ворог використовує в Україні бронепоїзд, збудований із вкрадених на Харківщині запчастин

Ворог використовує в Україні бронепоїзд, збудований із вкрадених на Харківщині запчастин

Укрінформ
російські загарбники використовують на тимчасово окупованих територіях України бронепоїзд “Єнісей”, який вони побудували із вкраденого у Харківській області майна Укрзалізниці.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

На тимчасово захоплених територіях росіяни проводять дезінформаційні та маніпулятивні кампанії.

У тимчасово захоплених районах Запорізької області російські загарбники відкрили перше відділення російського федерального банку “Промсвязьбанк”. “Таким чином окупанти створюють ілюзію стабільності в регіоні”, - пояснили в ЦПД.

Читайте також: Монстри лукашенка й «Точка-У» від кадирова: ЦПД виклав фейки білоруської й роспропаганди

На Херсонщині загарбники проводять дезінформаційні та маніпулятивні кампанії, заявляючи, що більшість жителів області схиляється до того, щоб регіон увійшов до складу рф.

У Донецькій області росіяни відправляють усіх маріупольських вчителів у відрядження до рф на атестацію. Тих, хто її не пройде, до навчального процесу не допустять.

У Луганській області загарбники шляхом місцевого населення намагаються поповнювати лави так званої армії “лнр”.

Крім того, з маніпулятивною метою голова Вітебського регіону білорусі підписав указ про офіційну співпрацю з анексованим Кримом.

Читайте також: Заяви кремля про «зупинення війни до кінця доби» є маніпуляцією – ЦПД

Як повідомляв Укрінформ, міністерство оборони рф поширило фейкову інформацію про нібито розгортання опорного пункту та складу боєприпасів на території Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості. Натомість у Запорізькій обласній військовій адміністрації це заперечили.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-