Батумці зібрали 10 000 ларі на допомогу українцям

Батумці зібрали 10 000 ларі на допомогу українцям

Укрінформ
Після початку війни в Україні в Батумі 15 молодих людей розпочали збирання грошей на допомогу українцям. Ініціативній групі «Промінь надії»  на сьогодні вдалося зібрати 10 000 ларі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Грузия онлайн.

«На даний момент ми надаємо допомогу 20 сім'ям. Ми думаємо охопити приблизно 25 сімей», — сказала учасниця «Промінь надії» Маріам Тавадзе.

За її словами, пожертвування збиралися на площі Європи одночасно з акціями на підтримку України та навіть тоді, коли акції не проводилися.

«Ми знайшли українські сім'ї, які мешкають у Батумі, зв'язалися з ними, дізналися їхні адреси й досі роздаємо продукти, ліки, дитяче харчування та інші необхідні речі.

Читайте також: Французький регіон допоможе відновити Чернігівську область

За словами Тавадзе, «Промінь надії» – незалежне об'єднання. Більшість із них – студенти Батумського державного університету (БДУ).

БДУ допомагає їм у транспортуванні гуманітарної допомоги. За словами Маріам, університет також передав допомогу, зібрану професорами та студентами. «Коли ми приїжджаємо до українських родин, ми питаємо, чи не потрібно їм ще щось, записуємо та враховуємо цей список під час наступного відвідування», — сказала Тавадзе.

Надалі «Промінь надії» планує допомагати всім, хто потребує допомоги.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-