На кордоні з білоруссю тероборона Волині збудувала міцну лінію оборони

На кордоні з білоруссю тероборона Волині збудувала міцну лінію оборони

Фото
Укрінформ
Волинська бригада територіальної оборони повністю контролює ситуацію на білоруському кордоні, фортифікаційні споруди готові.

Про це у Фейсбуці повідомила 100 Окрема Бригада Територіальної Оборони Волині, передає Укрінформ.

«Особовий склад Волинської бригади територіальної оборони повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж білоруського кордону та до опору готовий. Бійці бригади вгризлись у землю по справжньому та надовго. Багато солдатської праці вкладено у фортифікаційні споруди, які становлять міцну лінію оборони, здатну витримати будь-яку ворожу спробу посягань на нашу землю. Також не зайвим буде нагадати, що в жилах наших бійців тече кров вояків УПА, які саме в цих лісах воювали за Свободу та Незалежність України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Монстри лукашенка й «Точка-У» від кадирова: ЦПД виклав фейки білоруської й роспропаганди

Як повідомлялося, з перших дів повномасштабного вторгнення 100-та бригада тероборони Волині сформувалася з добровольців. Уже кілька разів бійців могли перекинути на інші напрямки. Проте через напругу на українсько-білоруському кордоні їх залишають тут. На Волині бійці щодня тренуються виявляти диверсійно-розвідувальні групи, які ворог може перекинути з боку Білорусі. Часом під приціл військових можуть потрапити місцеві мешканці, які нехтують забороною перебувати у лісових масивах. Адже ДРГ часто маскуються під цивільних, тож бійці мусять пильнувати усіх, хто рухається цими територіями.

Читайте також: лукашенко знову заявляє, що білорусь «намагаються втягнути у війну»

Як повідомляв Укрінформ, Львів готується до можливої ескалації з боку білорусі, зокрема у кожному районі міста тепер буде штаб оборони. Також розглядається варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств.

Фото: 100 Окрема Бригада Територіальної Оборони Волині, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-