На Прикарпатті діти створили 13 мотивуючих прапорів для військових

На Прикарпатті діти створили 13 мотивуючих прапорів для військових

Відео
Укрінформ
На Прикарпатті у Косівському центрі дитячої творчості створили 13 мотивуючих прапорів. Їх можна придбати, щоб підтримати волонтерів.

Про це для місцевого телебачення НТК повідомила практичний психолог Центру Оксана Соколюк, передає Укрінформ.

«Ми попрацювали плідно разом зі студентами та викладачами Косівського коледжу декоративно-прикладного мистецтва і створили цілу серію надихаючих прапорів. Їх є 13 різного спрямування, на всі смаки і уподобання, з різними ідеями – від найпростіших дитячих до величних історичних і філософських. Є можливість викупити один із цих прапорів і підтримати діяльність волонтерів», - повідомила Соколюк.

Вона додала, що для цього проведуть благодійний аукціон і зібрані на ньому кошти скерують на підтримку діяльності волонтерського центру «Прихисток душі», а прапори передадуть військовим.

Читайте також: У Чернівцях незрячий музикант зібрав 15 тисяч гривень на аптечки для військових

«Ці прапори надихаючі і мотивуючі. Діти і ми, педагоги, щиро віримо, що настане переможний світанок і Україна житиме», - додає художниця Людмила Харук.

Про організацію благодійного аукціону педагоги Центру обіцяють поінформувати у Фейсбуці на сторінці Косівського центру дитячої творчості.

Фото: Новини НТК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-