Підсанкційні росіяни мають платити за відновлення України – Єрмак

Підсанкційні росіяни мають платити за відновлення України – Єрмак

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вважає, що росіяни та олігархи, які опинилися під санкціями, мають платити за відновлення України.

Як передає Укрінформ з посиланням на Телеграм Єрмака, таку позицію глава ОП висловив у колонці іноземному ЗМІ.

«У своїй колонці для The Telegraph я написав, що росіяни, олігархи, які опинилися під санкціями, мають платити за відновлення України», - зазначив Єрмак.

На його переконання, майно пов‘язаних з кремлівським режимом людей необхідно конфісковувати. Війна - це відповідальність всіх, хто заробляє з кремлем і має справи з цією владою росії, яка скоює злочини та терористичні акти в Україні, підкреслив Єрмак.

Наприклад, додав керівник ОП, продаж дорогої яхти Dilbar вартістю 650 мільйонів фунтів може допомогти підтримати 13 мільйонів українців, які були змушені покинути свої домівки після російського вторгнення.

Читайте також: Щонайменше 30 магнатів і чиновників ВПК рф досі поза санкціямиЗМІ

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам. Своєю чергою міжнародні партнери підтримують Українську державу фінансово, зброєю, а також запровадженням санкцій проти країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-