На Миколаївщині за добу через російську агресію спалахнули п’ять пожеж

На Миколаївщині за добу через російську агресію спалахнули п’ять пожеж

Фото
Укрінформ
У Миколаївській області за минулу добу зареєстровані 27 пожеж, п'ять із них спалахнули через російську агресію.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє в Телеграмі.

Так, через ворожі обстріли у смт Первомайське Миколаївського району горіли спортивна база в будинку культури, суха трава, сміття та господарча споруда, а у селі Новоолександрівка Баштанського району - суха трава, чагарники та очерет. Вогнеборцям вдалося вберегти від вогню пшеничне та ячмінне поля, а також 7 житлових будинків.

У селі Стара Богданівка Миколаївського району ворожі боєприпаси знищили пожнивні залишки у с. Стара Богданівка Миколаївського району, вогонь охопив 1,5 га.

У с. Лепетиха Баштанського району через влучання боєприпасів та уламків від них зайнялася суха трава на відкритій території (існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі).

Читайте також: Так, потоп краще, ніж москалі! Але тепер Демидів просять почекати ще місяць

Вогнеборці врятували два складських приміщення, ще один склад з урожаєм рапсу, корпус ферми. Пожежу ліквідували на площі 2,5 га.

Як повідомляв Укрінформ, згідно із зведеною інформацією військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 3 липня, у селищі Луч на Миколаївщині внаслідок обстрілів загинула людина.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-