Свято останнього дзвоника відбулося в українській школі в Лівані

Свято останнього дзвоника відбулося в українській школі в Лівані

Фото, відео
Укрінформ
Останній дзвоник пролунав в Українській школі ім.Агатангела Кримського в Лівані, у якій навчаються українці Лівану, Сирії та новоприбулі діти з України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив посол України в Лівані Ігор Осташ.

«Ми разом з Maryna Hrymych дуже пишаємося цим проєктом, бо він дає нам нашу майбутню зміну у Лівані та Сирії. За підтримки моєї дружини та завдяки Мар'яні Ангеловій», – написав він.

За словами посла, учні школи зі своїми малюнками взяли участь у дуже важливому проєкті – першому у світі VR Museum Children against the war.

Щиро вдячність висловлено директору школи Лариса Тарасюк та усім викладачам (Світлана Бітар, Наталія Абдел Ал, Ярина Чижишин-Бугера, Марина Весна, Ірина Москаленко, Світлана Корнієнко, Ксенія Щербіна), а також Iryna Vysota та Ukrainian Community in Lebanon / Громада Українців Лівану за їхню жертовну працю.

Нагадаємо, в амфітеатрі Абухатер у Бейруті з метою збору коштів на підтримку України відбувся благодійний концерт «Від Бейрута до Києва», організований Посольством України у співпраці з «Громадою українців Лівану» та «Клубом випускників українських ВНЗ».

Фото: Ihor Ostash / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-