Діаспора привітала рішення Канади про військову допомогу Україні

Діаспора привітала рішення Канади про військову допомогу Україні

Укрінформ
Конґрес українців Канади привітав рішення прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо про подальшу військову допомогу Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зверненні президентки Конґресу українців Канади Олександра Хичій, поширеному на фейсбук-сторінці КУК.

«Конґрес українців Канади вітає заяву прем'єр-міністра про критично важливу військову допомогу Україні. Тридцять дев'ять броньованих машин бойової підтримки та шість камер високої роздільної здатності для безпілотників «Байрактор» є важливим елементом у наборі інструментів, необхідних Україні для протидії геноцидній агресивній війні», – наголосила вона.

Хичій висловила переконання, що за допомогою Канади та інших союзників Україна переламає перебіг цієї неспровокованої війни. Також вона від імені КУК подякувала Канаді за підтримку українського народу.

«Лідери країн «Великої сімки» пообіцяли постійну підтримку Україні у її боротьбі за те, щоб свобода та демократія в Європі перемогли, а російська тиранія була переможена», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, Канада незабаром надішле до України 39 сучасних броньованих автомобілів для транспортування особового складу. 

Міністр оборони України Олексій Резніков назвав оголошення Канади про збільшення військової допомоги Україні чудовими новинами. 

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-