Зеленська ініціює програму літнього відпочинку для українських дітей за кордоном

Зеленська ініціює програму літнього відпочинку для українських дітей за кордоном

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська спільно з першими леді інших країн опікується організацією літнього відпочинку для українських дітей, які перебувають за кордоном.

Про це вона повідомила під час зустрічі з головою представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Муратом Шахіном, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

«Моя пропозиція – відправити українських дітей у місцеві табори відпочинку, де вони могли б вивчати мову країни, яка їх прихистила, і водночас більше спілкуватися з однолітками. Під час навчального року діти були зайняті уроками. Важливо, щоб улітку вони не почувалися покинутими напризволяще. До того ж багато наших мам уже влаштувалися на роботу, тож для них такі табори будуть значною допомогою», – сказала Зеленська.

Читайте також: Рятуючи себе та своїх дітей, українські жінки рятують і свою країну – Зеленська

Перша леді закликала ЮНІСЕФ, якщо вони уже мають напрацювання в цьому напрямі, розроблені програми для літніх канікул, об'єднати зусилля.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 27 травня внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації в Україні загинула 241 дитина, 438 поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-