Військові рф знову обстріляли з мінометів прикордоння Сумщини

Військові рф знову обстріляли з мінометів прикордоння Сумщини

Укрінформ
Військові рф обстріляли з мінометів населені пункти Сумської області, інформація про загиблих та поранених серед місцевого населення уточнюється.

Про це Оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Сумської області. У період з 16:25 до 16:45 з території рф в напрямку Середина-Буда (Україна) здійснено обстріл (11 приходів, попередньо з міномета калібру 120 мм)”, - йдеться в повідомленні.

В ОК “Північ" зауважили, що втрат серед особового складу та техніки немає. Інформація про загиблих і поранених серед місцевого населення та щодо пошкодження цивільної інфраструктури уточнюється.

Читайте також: росіяни обстріляли з мінометів прикордонні райони Сумщини

Крім того, спостерігачі зафіксували 10 вибухів в напрямку Юр‘євого о 17:56, втрат серед особового складу та техніки немає.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 25 травня з території рф з російського літака були випущені чотири ракети по одному із населених пунктів Краснопільської тергромади Сумської області. Внаслідок авіаудару постраждали кілька приватних будинків та лінія електропередачі.

24 травня ввечері два ворожі літаки двічі здійснили пуски некерованих ракет у напрямку прикордонних сіл Шосткинського району Сумщини. Біля іншого села у цьому ж районі розірвалося вісім боєприпасів, випущених з боку російського села Лемешовка.

Ще сім мін, випущених ворогом з боку російського селища Тьоткіно, вибухнули на околиці населеного пункту у Конотопському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-