Відновлення інфраструктури: Шмигаль зустрівся з міністром економічного розвитку ФРН

Відновлення інфраструктури: Шмигаль зустрівся з міністром економічного розвитку ФРН

Фото
Укрінформ
Важливо якнайшвидше відновити інфраструктуру у визволених регіонах для забезпечення нормальної логістики й роботи підприємств.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі з міністром економічного співробітництва та розвитку Німеччини Свеньєю Шульце, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал глави уряду.

“Для України важливо якнайшвидше відновити інфраструктуру у звільнених регіонах, щоб забезпечити нормальну логістику й роботу підприємств. Фінансова підтримка малого й середнього бізнесу також допоможе стабілізувати економіку”, - зазначив Шмигаль.

За його словами, було обговорено результати зустрічі міністрів розвитку країн G7, що відбулась тиждень тому в Берліні.

“Тоді, під час виступу онлайн, закликав країни Великої сімки взяти лідерство у відновленні України. Сьогодні в Києві з пані Шульце продовжили цю тему”, - зауважив глава уряду.

Читайте також: Глава Мінекономрозвитку ФРН пообіцяла Україні підтримку

Він повідомив, що також передав пропозицію до уряду Німеччини призначити спеціального представника для підтримки України у питанні відновлення.

“Сподіваюсь, інші спецпредставники, зокрема щодо децентралізації та трансформації вугільних регіонів, також поновлять свою роботу”, - додав Шмигаль.

Прем’єр-міністр також розповів співрозмовниці про глобальну платформу United24 і закликав долучатись до наповнення Фонду відновлення та мобілізації фінансових ресурсів на користь українців.

Як повідомляв Укрінформ, міністр розвитку та економічної співпраці ФРН Свенья Шульце 27 травня відвідує Україну.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-