На Херсонщині залишилася проблема з виплатами у Генічеській тергромаді

На Херсонщині залишилася проблема з виплатами у Генічеській тергромаді

Укрінформ
На Херсонщині зроблено базові виплати у всіх територіальних громадах, крім Генічеської.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута.

«Зроблено всі виплати по Херсонській області, крім Генічеської територіальної громади. Це пов'язано зі швидким, 24 лютого, захопленням цієї громади, яка межує з тимчасово окупованим Кримом, із втратою керівництвом громади електронних ключів», - зазначив Лагута.

Він зазначив, що питання щодо цієї територіальної громади «принципово вже вирішене». За словами Лагути, перед ефіром він розмовляв з кількома директорами шкіл Генічеської громади та запевнив їх, що до кінця травня – у першій декаді червня будуть закриті всі виплати на цій території.

Водночас, Лагута повідомив про «точкові питання» в області з виплатами інтернатам, оскільки існує проблема з виплатами саме з обласного бюджету.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині виникли проблеми із соціальними виплатами у Нижньосірогозькій та Генічній територіальних громадах, де голови громад подали у відставку після окупації територій.

Читайте також: На Херсонщині збили російський винищувач Су-35

У Херсонській ОВА 19 травня заявили, що соціальні виплати по Херсонщині розблоковано.

У Херсонській області загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово окупованій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-