На Херсонщині загарбники зміцнюють позиції дорожніми плитами

На Херсонщині загарбники зміцнюють позиції дорожніми плитами

Укрінформ
У Херсонській області російські військові знімають плити з доріг та зміцнюють свої позиції, також із цією метою вони використовують потужності захоплених ними місцевих підприємств.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута.

«Місто Херсон… вулиця Паровозна, звідти було знято плити та вивезено на кордон з Миколаївською областю для зміцнення блокпостів, споруд. Вони (росіяни – ред.) цими плитами зміцнюють свої позиції», - сказав Лагута.

Також російські військові використовують із цією метою потужності місцевих підприємств – агресор запустив у роботу кілька вкрадених у підприємців області заводів із виробництва бетону, цементу, зазначив голова ОВА.

Читайте також: росія не може знайти на Херсонщині достатньо колаборантів – експерт

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині ворог блокує «зелені коридори», евакуацію з регіону. Військові рф викрадають мирних жителів області, серед яких – журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, припиняє роботу бізнес.

російські війська у захоплених районах південної осі готують третю лінію оборони, щоб закріпити довготривалий контроль над регіоном і підготуватися до відсічі можливих майбутніх контрнаступів із боку українських сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-