Кабмін утворив комісію для аудиту завданих росією збитків

Кабмін утворив комісію для аудиту завданих росією збитків

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення щодо створення комісії з проведення аудиту збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії росії.

Як передає Укрінформ, про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі за результатами засідання уряду. 

«Створено комісію з проведення аудиту збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії росії. Затверджено її посадовий склад, а також положення про її роботу», - написав Шмигаль.

За його словами, співголовами комісії призначено віцепрем’єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірину Верещук, міністра з розвитку громад та територій Олексія Чернишова та міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

Прем’єр-міністр зауважив, що основними завданнями комісії є розробка методологій аудиту збитків та шкоди, а також підготовка та узгодження нормативно-правових актів для їх комплексної оцінки.

Читайте також: Україну треба відбудовувати за воєнні репарації росії - президент Польщі

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

За попередніми підрахунками, повна вартість прямих та непрямих збитків, завданих російським агресором Україні, сягає близько 1 трлн доларів, а це пʼять річних ВВП України.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-