Дороги Сумщини повністю очистили від розбитої техніки військ рф

Дороги Сумщини повністю очистили від розбитої техніки військ рф

Фото
Укрінформ
З автодоріг Сумщини повністю прибрали розбиту російську техніку, її оглянули та розмінували вибухотехніки.

Про це повідомляється у Телеграмі Нацполіції Сумської області, передає Укрінформ.

"З автодоріг області на цьому тижні була повністю прибрана розбита техніка російських окупантів. Перед цим вибухотехніки ГУНП в Сумській області оглянули її та вилучили кілька снарядів", - йдеться у дописі.

Зазначається, що під час огляду сапери поліції виявили біля корпусів знищених танків кілька танкових артилерійських снарядів, які не здетонували.

Також було знайдено протитанкову керовану ракету (ПТУР), два артилерійських снаряди калібру 152 мм і вибухівники до них.

Усе виявлене сапери поліції з обережністю вилучили та знищили на полігоні, запевнили експерти вибухотехнічної служби ГУНП.

Залишки військової техніки завантажено на платформи та вивезено для утилізації. Після переплавки броня ворога ще послужить Україні, додали в поліції.

Читайте також: Над Сумами ППО збила ворожу ракету

Як повідомляв Укрінформ, загарбники продовжують обстрілювати прикордоння Сумської області. Сьогодні зранку, 27 травня, зафіксовано 7 "приходів", попередньо з міномета калібру 120 мм, з території рф в напрямку н.п. Середина Буда. Ще 8 були здійснені за годину по цьому ж населеному пункту. Втрат немає. Інформація про пошкодження цивільної інфраструктури уточнюється.

Фото: Телеграм Поліції Cумської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-