У росії група депутатів вимагає від путіна припинити війну

У росії група депутатів вимагає від путіна припинити війну

Відео
Укрінформ
На засіданні законодавчих зборів приморського краю рф депутат від компартії росії Леонід Васюкевич зачитав звернення до путіна з вимогою припинити «спеціальну військову операцію» в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у ТГ-каналі місцеве видання Newsbox24.tv.

«Ми розуміємо, якщо наша держава не припинить військову операцію, то сиріт у нашій країні стане ще більше. Під час військової операції гинуть і стають інвалідами молоді люди, які могли б принести величезну користь нашій країні», - заявив Васюкевич.

За його словами, окрім нього, звернення підписали депутати Наталія Кочугова, Олександр Сустов та Геннадій Шульга.

Голова приморського парламенту Олександр Ролик спробував перебити колегу і навіть зробив йому зауваження, але за нього заступився Шульга.

«Коммерсант» повідомляє, що губернатор примор'я Олег Кожем'яко, який був присутній у залі, назвав Васюкевича «зрадником» і закликав вивести його із зали разом із Шульгою, який підтримав колегу. В результаті обох комуністів позбавили права голосу на засіданні.

Лідер фракції компартії росії у крайовому парламенті Анатолій Долгачов назвав виступ своїх однопартійців неузгодженим демаршем і пообіцяв вжити «найжорсткіших заходів».

Читайте також: Буданов: путін в абсолютному глухому куті - він не може зупинити війну і не може її виграти

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ чинять ефективний опір російським військам та завдають їм великих втрат.

Після початку війни росію було піддано масштабним санкціям з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-