У Дніпрі ракета «Іскандер» поцілила у казарму Нацгвардії: 10 загиблих та близько 35 поранених

У Дніпрі ракета «Іскандер» поцілила у казарму Нацгвардії: 10 загиблих та близько 35 поранених

Укрінформ
Сьогодні вранці військові рф випустили три ракети по Дніпропетровській області. Є попадання в казарму НГУ – 10 загиблих та близько 35 поранених.

Про це в ефірі Дніпро ТБ сказав голова територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан, повідомляє Укрінформ.

"Вранці сталася трагедія. Був приліт ракети "Іскандер" на полігон Нацгвардії. Є загиблі, на жаль, близько 10 людей. Близько 30-35 людей поранені. Більшість особового складу було розосереджено по території області", - сказав він.

За словами Корбана, пуски були з Ростовської області рф: "Це не балістичні "Іскандери", це крилатий "Іскандер", так званий "Іскандер К". Було три прильоти, по суті, 2 - були не точні, не в ціль, один приліт потрапив у казарму, де була невелика кількість людей".

Читайте також: Ворог завдав удару по Дніпропетровщині

Загиблих могло бути більше, але за наказом Міноборони України військові не концентрують більше 20 людей в одному місці.

Також Корбан зазначив, що ситуація загострюється не лише в області, а й на фронті. Окупаційні війська намагаються активізуватися насамперед у Луганській та Донецькій області. Дніпропетровську область оточують три фронти і тому тривоги частішають, і ракетні удари теж.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-