З 16 травня відновилась робота кас Нацбанку в столиці

З 16 травня відновилась робота кас Нацбанку в столиці

Укрінформ
У Києві з 16 травня відновилась робота кас Національного банку з обслуговування клієнтів за окремими операціями. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

З 16 травня цього року в Києві відновлюється робота кас Національного банку з обслуговування клієнтів за окремими операціями за адресою: Контрактова площа, 2а.

Каси здійснюватимуть лише операції, пов’язані з: вилученням з обігу та прийманням від громадян на дослідження сумнівних щодо платіжності та справжності банкнот та монет, обміном не придатних до обігу банкнот та монет на придатні до обігу, прийманням від громадян і юридичних осіб на дослідження сумнівних банкнот, які значно пошкоджені вогнем, водою, різними рідинами або хімікатами (зокрема, площа яких менша ніж 55% їх початкової площі) та прийманням від банків для дослідження сумнівних банкнот національної чи іноземної валюти.

Каси працюватимуть за таким графіком: понеділок – четвер: з 09.30 до 16.00, п’ятниця: з 09.30 до 14.00. Кожен останній робочий день місяця: з 09.30 до 13.00, субота – неділя: неробочі дні.

Читайте також: Обсяг доступних кредитів для бізнесу перевищив 110 мільярдів

У Нацбанку наголосили, що під час оголошення повітряної тривоги каси припинятимуть свою роботу, відвідувачі повинні будуть залишити приміщення банку і прямувати до найближчого укриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-