Литовський оперний театр і учасниця Євробачення зробили кавер

Литовський оперний театр і учасниця Євробачення зробили кавер "Стефанії"

Відео
Укрінформ
Представниця Литви на Євробаченні-2022 Моніка Лю разом з джаз- і реп- співачкою Дайвою Старінскайте та музикантами і солістами Литовського національного театру опери та балету зробили кавер-версію пісні "Стефанія". 

Як повідомляє Укрінформ, відео опубліковане в Ютуб-каналі Литовської опери.

«Усі бали з Вільнюса йдуть Україні. Ми будемо з вами до кінця. Слава Україні!» – такими словами Моніка Лю починає кліп.

В описі до нього в Ютуб-каналі дається посилання на литовську організацію Blue/Yellow, яка допомагає Україні ще з 2014 року, із закликами робити пожертви.

Моніка Лю під час конкурсу Євробачення-2022 підкреслювала, що підтримує Kalush Orchestra та Україну, показуючи український прапор. «Все було так пафосно, блискуче: Євробачення, феєрверки стріляють, все добре. Але (український, - ред.) контекст зовсім інший, і остання фраза («Save Mariupol! Save Azovstal!», - ред.), яку вони (Kalush Orchestra, - ред.) сказали, показує ту реальність. Дуже добре, що вони перемогли, сподіваюся, вони досягнуть ще однієї перемоги… Це Євробачення було б безглуздим, якби сталося інакше", - сказала Лю литовському мовнику LRT після повернення до Вільнюсу.

Читайте також: Захисник «Азовсталі» заспівав «Стефанію»

Як повідомлялося, український гурт Kalush Orchestra переміг у фіналі «Євробачення-2022» з піснею «Стефанія». Після виступу гурт зі сцени звернувся до світу із закликом врятувати захисників Маріуполя із Азовсталі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-