Жителям Луганщини вистачить газу ще на два місяці - Гайдай

Жителям Луганщини вистачить газу ще на два місяці - Гайдай

Укрінформ
Жителям Луганщині вистачить газу, який залишається в трубах та сховищах, ще на два місяці. В області частково поновлено мобільний зв’язок.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Газу, який залишається в трубах та сховищах, вистачить жителям нашого регіону у поточних безпекових умовах десь на два місяці», - написав очільник області.

Він зазначив, що газом у регіоні наразі забезпечені п’ять населених пунктів, три – повністю, ще два – частково, а це 21 375 абонентів. Втім, є серйозні пошкодження на магістральних газогонах та розподільчих станціях в Донецькій області, деякі з них перекриті.

Гайдай також повідомив, що в області частково поновили мобільний зв'язок, якого не було більше тижня. Крім того, у Лисичанську подекуди є світло.

«Централізоване водопостачання відсутнє по всій області. Рятувальниками учора розвезено 40 тонн води для потреби населення», - констатував керівник ОВА.

Читайте також: На Луганщині ворог зазнає втрат та відступає біля Сєвєродонецька – Гайдай

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає обстрілів з боку російської армії, в області зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджені лікарні. За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалися понад 40 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-