Спортсменці Коляденко, яка подарувала квартиру тренеру, вручили сертифікат на нове житло

Спортсменці Коляденко, яка подарувала квартиру тренеру, вручили сертифікат на нове житло

Укрінформ
Бронзовій призерці Олімпійських ігор у Токіо, борчині Ірині Коляденко, яка подарувала отриману від обласної влади квартиру своєму тренеру, міська влада Ірпеня вручила сертифікат на ще одне житло.

Це відбулося під час сесії Ірпінської міської ради у четвер, передає кореспондент Укрінформу.

“Вчора Ірина Коляденко відмовилася від квартири і віддала її своєму тренеру. В Україні це безпрецедентний вчинок. Ірпінь не міг стояти осторонь, і ми ще дали одну квартиру нашій медалістці. Для Ірпеня вона чемпіонка, ми її дуже любимо і надалі будемо підтримувати нашу Ірину Коляденко”, - сказав міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Крім того, Коляденко та її тренеру Володимиру Яременку вручили сертифікати на 100 тисяч гривень.

Читайте також: Борчиня Коляденко віддасть тренеру квартиру, яку отримала у нагороду від держави

Борчиня також отримала подяку за вагомий внесок у розвиток спорту України, популяризацію міста Ірпінь на світовій арені та здобуття бронзової медалі на Олімпійських іграх у Токіо-2020.

За словами Маркушина, на наступну сесію міської ради буде виноситися питання про присвоєння Ірині Коляденко звання почесного громадянина міста Ірпінь.

У церемонії також взяли участь народні депутати від партії “Слуга народу”, голова Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, олімпійський чемпіон Жан Беленюк, Олександр Санченко, Олександр Горобець.

Читайте також: Призерці Олімпіади в Токіо, яка подарувала квартиру тренеру, надали ще одну

Жану Беленюку оголосили подяку за вагомий внесок у розвиток спорту України та здобуття золотої медалі на Олімпійських іграх у Токіо-2020.

Як повідомлялося, голова Київської ОДА Василь Володін напередодні вручив бронзовій призерці Олімпіади-2020 борчині Ірині Коляденко ключі від однокімнатної квартири площею 41 кв. м у місті Ірпінь.

Однак 25 серпня спортсменка повідомила у соцмережах, що вирішила подарувати цю житлову площу своєму тренеру Володимиру Яременку, внесок якого в її олімпійську медаль вважає головним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-