Наставник ФК «Львів» Безсмертний подав у відставку

Наставник ФК «Львів» Безсмертний подав у відставку

Укрінформ
Наставник футбольного клубу української Прем'єр-ліги «Львів» Анатолій Безссмертний подав у відставку з посади головного тренера команди.

Про це повідомляє пресслужба ФК «Львів», передає Укрінформ. 

«Це непросте рішення, проте команді потрібні зміни, - заявив Безсметний. - Хочу запевнити, що завжди був націлений на результат, якого, на превеликий жаль, не вдалось досягнути на старті чемпіонату. Важко об’єктивно оцінювати власну роботу - на детальний аналіз буде час згодом, але вже нині я відчуваю, що команді потрібні кардинальні зміни, аби продовжувати вдосконалюватися».

Генеральний директор «Львова» Вадим Левчук висловив слова підтримки вже екснаставнику «містян» та подякував за роботу з командою.

«Анатолій Петрович прийшов до «Львова», коли у нас були не найкращі часи, проте він знайшов потрібні методи, аби команда оговталась, і довів, що є спеціалістом високого класу. Від імені усього клубу ми б хотіли подякувати йому за роботу та побажати успіхів у подальшій тренерській кар’єрі» - сказав Левчук.

Читайте також: Мірча Луческу став найкращим тренером 5 туру УПЛ

Анатолій Безсмертний очолив львівську команду у березні нинішнього року і зумів фінішувати із клубом на 8-й позиції у чемпіонаті УПЛ.

Нинішнього сезону «Львів» провів 5 матчів, у яких мав 2 нічиї та 3 поразки.

Фото pfclviv.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-