Хто головний в Лондоні? Прогноз на матч «Арсенал» - «Челсі»

Хто головний в Лондоні? Прогноз на матч «Арсенал» - «Челсі»

Укрінформ
Матч зіграють 22 серпня, початок – о 18:30.

Центральним матчем другого туру англійської Прем'єр-ліги, безсумнівно, є лондонське дербі, в якому зійдуться «Арсенал» і «Челсі», офіційним партнером якого є Parimatch. Для таких команд завжди важливо вдало стартувати в чемпіонаті, але, поки що з цим завданням справляються тільки «Аристократи». У першому турі «Челсі» впевнено обіграв «Крістал Пелас» 3:0. Тоді як «Арсенал» сенсаційно поступився 0:2 «Брентфорду», який не грав у вищому дивізіоні 74 роки.

Всього серія поразок «Канонірів» налічує вже три матчі. Раніше вони також програли в спарингах «Тоттенгему» 0:1 і «Челсі» 1:2. «Аристократи» ж не знають поразки після того, як взяли Лігу чемпіонів. У серпні команда також виграла Суперкубок УЄФА, а 15 серпня розбила в контрольному матчі «Веймут» з п'ятої ліги Англії. Рахунок вийшов просто непристойним - 13:0.

Читайте також: АПЛ: «Челсі» обіграв «Крістал Пелас»

Зараз аналітики Parimatch дають «Челсі» 54% на перемогу проти 21% у «Арсенала», нічия оцінюється в 26%. Нагадаємо, що гра пройде 22 серпня (початок – о 18:30). Звичайно, «Каноніри» спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками, ось тільки «Челсі» при Тухелі заграв настільки потужно, що зупинити команду дуже непросто. Влітку тренерський штаб не втратив нікого із ключових виконавців і поповнився нападником Лукаку. Склад «Арсеналу» теж заслуговує на повагу, але «Каноніри» все одно не можуть вибратися з ями і почати боротися за призові місця АПЛ.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-