Тренер «Монако» Ніко Ковач: У грі з «Шахтарем» ми домінували 70 хвилин

Тренер «Монако» Ніко Ковач: У грі з «Шахтарем» ми домінували 70 хвилин

Укрінформ
Головний тренер футболістів «Монако» Ніко Ковач прокоментував результат першого, домашнього матчу раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА проти донецького «Шахтаря» (0:1).

Хорватський наставник монегосків, зокрема, зазначив, що більшу частину матчу його команда мала перевагу, повідомляє пресслужба УЄФА. 

«У воротаря «Шахтаря» був дуже хороший день. Мене порадувала гра «Монако» у першому таймі. Ми довели, що можемо створювати небезпечні моменти, граючи з цим суперником. Нам не варто бути занадто розчарованими. Ми проявили занадто багато поваги до суперника, рано віддали м'яч, тому не вистачало упевненості, яка була необхідна. Наші футболісти нервували на старті матчу, але домінували останні 70 хвилин. Ми продовжуємо вірити у загальний успіх», - сказав Ковач.

Зустріч у відповідь відбудеться на стадіоні «Металіст» у Харкові 25 серпня. Переможець протистояння вийде до групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте також: «Шахтар» обіграв «Монако» в першому матчі за вихід у групу ЛЧ

У 3-у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА «Монако» пройшов празьку «Спарту» (2:0, 3:1). «Шахтар» був сильнішим за бельгійський «Генк» (2:1, 2:1).

Фото: asmonaco.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-