Визначився календар сезону Юнацької ліги УЄФА

Визначився календар сезону Юнацької ліги УЄФА

Укрінформ
Розіграш Юнацької ліги УЄФА сезону-2021/2022 серед футбольних команд U19 розпочнеться у вересні і завершиться у квітні фінальним турніром у швейцарському Ньйоні. Вирішальній матч пройде 25 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу, передає Укрінформ. 

«У груповому раунді гратимуть юніори київського «Динамо» як резервісти клубу, що потрапив від україни до групового турніру Ліги чемпіонів. Імена своїх суперників кияни дізнаються 26 серпня, коли у Стамбулі відбудеться жеребкування Ліги чемпіонів УЄФА. А перший тур запланований на 14-15 вересня. Тоді ж може розпочати свій виступ у Юнацькій лізі УЄФА й донецький «Шахтар», якщо головна команда клубу подолає кваліфікацію і проб'ється до основної сітки ЛЧ», - зазначається у повідомленні 

Якщо «гірники» до Ліги чемпіонів не потраплять, то команда U19 отримає перепустку до паралельного шляху в Юнацькій лізі УЄФА - для чемпіонів своїх країн у відповідній віковій категорії, які змагаються в матчах на виліт. Жеребкування перших двох раундів у цій гілці турніру відбудеться 31 серпня, поєдинки плей-офф стартового етапу - 29 вересня та 20 жовтня.

Шлях Ліги чемпіонів: клуби діляться на вісім груп - ті самі, що й у «дорослій» Лізі чемпіонів.

Вісім переможців груп виходять до 1/8 фіналу, володарі других місць потрапляють до стикових матчів.

Читайте також: УЄФА оголосив претендентів на нагороди в Лізі чемпіонів-2020/2021

Шлях чемпіонів: 32 переможці національних першостей U19 розпочнуть турнір із двох відбіркових раундів, у кожному з яких зіграють по два матчі - удома й на виїзді.

Вісім команд за підсумками двох раундів потраплять до стикових поєдинків.

Список учасників визначиться після відбіркового раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

Фото uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-