Павелко назвав дату призначення нового тренера збірної України з футболу

Павелко назвав дату призначення нового тренера збірної України з футболу

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко заявив, що незабаром національна збірна отримає нового наставника.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ПроФутбол Digital.

За словами функціонера, презентація тренерського штабу відбудеться в понеділок, 9 серпня.

"Давайте трохи почекаємо до понеділка. У нас відбудеться виконком УАФ, і на ньому ви все побачите. Можу сказати, що в понеділок збірна отримає новий тренерський штаб.

У нас немає фінансових питань і проблем ні з одним з кандидатів, так само як ні з ким і з колишнього штабу збірної. Можу запевнити, що для тренерського штабу, який очолить збірну України, ніколи не буде питання фінансів стояти на першому місці", - сказав Павелко.

Президент УАФ також прокоментував чутки про те, що збірну може очолити хтось із іноземних фахівців: "В Україні багато своїх фахівців, які набагато краще знають і розуміють наш футбол. І я впевнений, що саме українські фахівці будуть очолювати нашу збірну".

Читайте також: УАФ: контракт із Шевченком офіційно завершився 31 липня нинішнього року

Нагадаємо, 1 серпня Андрій Шевченко оголосив про завершення контракту зі збірною України. Спеціаліст займав пост головного тренера збірної України з 2016 року. Під його керівництвом команда вперше в своїй історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-