Артем Кузьмінов: Шанс Кличко - нокаутувати Джошуа в перших раундах

Артем Кузьмінов: Шанс Кличко - нокаутувати Джошуа в перших раундах

Укрінформ
Відомий тренер - про майбутній поєдинок Володимир Кличко - Ентоні Джошуа.

Авторитетний фахівець із загальнофізичної підготовки Артем Кузьмінов, який працює з багатьма українськими боксерами і бійцями ММА, дав свій прогноз на майбутній поєдинок в суперважкій вазі між чемпіоном світу за версіями IBF/IBO/ WBO Ентоні Джошуа і Володимиром Кличко, повідомляє Укрінформ.

Як зазначив експерт, який готував спортсменів як до одиночних поєдинків, так і до досить тривалих турнірів, вирішальним фактором може стати вік Джошуа, який значно молодше Кличко.

«Якщо судити по фотографіях і відео з тренувального табору українця, Володимир - у відмінній формі. З огляду на його вік, навіть в неймовірній. Він і раніше вигідно відрізнявся своєю готовністю, але зараз, у 41 рік його кондиції гідні поваги. Допускаю, що він усвідомлює те, що бій може тривати всі 12 раундів, а значить, слід бути готовим пройти всю дистанцію поєдинку», - зазначив Кузьмінов.

«Але є один дуже важливий нюанс, який може зіграти вирішальний роль - це вік боксерів. Джошуа значно молодше українця. Раз так - то і швидкість прийняття рішень, реакція, швидкість відновлення у нього на даний момент краще. Та й підтримувати або набирати потрібну форму в такому віці виходить швидше і не настільки енергозатратно. Тому, Володимиру доведеться дуже непросто, якщо Джошуа зможе нав'язати йому свій темп, затягнувши поєдинок за восьмий раунд», - заявив фахівець.

Як зазначив Кузьмінов, шанс Володимира - в нокауті в першій половині бою: «Готовності Кличко для цього вистачить з головою. Технічної оснащеності - теж. На мій погляд, форма Володимира дозволяє провести перші шість раундів на максимальної інтенсивності. Якщо ж Джошуа, який поступається Кличко в боксерських навичках і досвіді, вистоїть, далі в українця можуть виникнути проблеми. Молодість і атлетизм британця можуть зіграти свою роль».

Юлія Дуденко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-