Тенісистка Світоліна: Я знайома зі стилем Вондроушової

Тенісистка Світоліна: Я знайома зі стилем Вондроушової

Олімпійські ігри
Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна здобула на Іграх-2020 у Токіо перемогу над італійкою Камілою Джорджі (6:4, 6:4) і тепер у півфіналі змагань зустрінеться з чешкою Маркетою Вондроушовою.

Піл час бліцінтерв'ю пресслужбі НОК Еліна прокоментувала матч із Джорджі, а також згадала про майбутню соперницю, передає Укрінформ.

«У мене дивовижні емоції. Рада, що змогла виграти сьогодні, адже вчора була дуже складна гра і довелося витратити багато енергії упродовж останніх трьох матчів. Вдячна нашій команді, яка наполегливо працювала, аби допомогти мені відновитися і підійти до зустрічі у гарній формі. Знала, що Джорджі - складна суперниця і може гостро грати. Проти неї треба виходити на корт фізично підготовленою. Щаслива, що змогла відновити сили. Попри деякі свої помилки, я все ж доволі впевнено грала... У принципі, я знаю стиль гри  Вондроушової. Треба добре підготуватися, відновитися й виходити на корт у добрій фізичній формі», - сказала перша «ракетка» України.

Читайте також: 42-а «ракетка» світу стала суперницею Світоліної в 1/2 фіналу тенісного турніру Ігор-2020

Зазначимо, що вихід Світоліної до півфіналу - найкраще досягнення представників українського тенісу на Оліспійських іграх в одиночному розряді.    

Фото: noc-ukr.org. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-