Костевич прокоментувала свій медальний виступ у стрільбі

Костевич прокоментувала свій медальний виступ у стрільбі

Олімпійські ігри
Укрінформ
Після бронзового здобутку на арені «Асака» в олімпійському Токіо новоспечена призерка Олімпійських ігор з кульової стрільби Олена Костевич поділилася враженнями. 

У бліцінтерв'ю пресслужбі НОК Олена підкреслила, що ця медаль рівнозначна «золоту», передає Укрінформ.

«Ми довго і наполегливо йшли до цієї нагороди. Сьогодні все ж був нелегкий день - удача змінювала невдачу і навпаки. Олег - великий молодець, і ця нагорода для нас дуже цінна. Як «золото». Казали, що прапороносець не може здобути медаль. Я ніколи не вірила в це. Мала за велику честь нести прапор своєї держави і щаслива, що нам вдалося вибороти медаль для країни», - сказала Костевич.

Вона також розповіла про тих, хто допоміг дуету у здобутті нагороди.

Читайте також: Костевич і Омельчук виграли «бронзу» Олімпіади-2020 у стрільбі з пневматичного пістолета

 «Хочу подякувати нашим наставникам та команді, яка була поруч на цьому шляху. Надзвичайно вдячні всій Україні, а також моєму рідному Чернігівському краю за ті всі побажання успіху та слова підтримки, що продовжуємо отримувати тут у Токіо.  Дуже запам’яталися настанови нашого видатного спортсмена, олімпійського чемпіона  Сергія Бубки, який кілька днів тому, після моєї «дерев’яної нагороди», порадив не хвилюватися та вірити в себе. Ці слова допомогли у завоюванні цієї «бронзи», - зазначила Олена Костевич.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-